Werkwijze

Ambieus heeft haar eigen werkwijze ontwikkeld en vanuit hier haar programma’s vorm gegeven.

Wij vinden transparantie erg belangrijk, omdat je soms door het vele aanbod niet meer weet wat jij moet doen.
Doordat wij er zijn om jou te helpen beschrijven wij hier onze werkwijze.
Op deze manier weet jij wat je kan verwachten en waarom wij jou kunnen helpen.

 

AMBIEUS

AMBITIE - BALANS - GROEI

Opbouw van de werkwijze

U

Onderzoeken

Om te weten waar jij staat en waarom jij staat waar je nu bent is het belangrijk om te kijken naar wat er mis gaat en vooral naar wat jij anders wil. Door opdrachten te doen en kritische vragen te stellen ga jij onderzoek doen naar jezelf, jouw (onbewuste) gedrag en jouw gewoontes.

w

Reflecteren

Jij weet nu waar het spaak loopt en wat jij het liefste anders ziet. Wij gaan nu situaties terugkijken en reflecteren op hoe jij toen handelde. Wij gaan alles vanuit het vogelperspectief bekijken door middel van opdrachten en vragen. Door reflectie toe te passen krijg jij ook helder wat jij niet wil doen. Uiteraard krijg je ook tips mee om dit te voorkomen.

Vooruit blikken

Jij weet nu wat je niet wilt, dus nu gaan wij kijken naar wat jij wel wilt. Misschien heb jij wel dromen en wensen waarvan je niet meer wist dat je ze had. Wij gaan naar de toekomst kijken en wat je daarin wilt bereiken. Dit kan heel groots en heel klein zijn.

Concretiseren

Wij gaan nu jouw wensen en dromen trechteren en doelen opstellen. Doelen stellen doen wij altijd aan de hand van de SMART-methode. Wij zorgen ervoor dat jij helder voor ogen hebt waar jij heen wilt.

Structuur

Door jou te helpen bij het hebben van een nieuwe structuur zorgen wij dat jou doelen daarin geïmplementeerd worden en het zo indeelt dat jij meer tijd en energie hebt. Door jou handvatten te geven ga jij er zelf voor zorgen dat je niet meer terugvalt in jouw oude patronen en/of gedrag en dat er weer ruimte is om te werken aan jouw doelen.

 

 

KIES JE EIGEN PAD

WIJ HELPEN JE OP WEG

Balans

Wij gaan jou niet zeggen hoe je het moet doen. Met onze programma’s zul jij zelf aan de slag gaan. Wij gaan uit van jouw eigen kracht en met onze hulp kom jij weer terug in balans .

Hoe gaaf is het om alles zelf te doen? 
Met de kracht die in jezelf zit!

Twijfel niet en kijk dan naar onze mogelijkheden!

Wat doen wij

Wij coachen, adviseren & begeleiden jou

Dit doen we door middel van Facebook, e-mail, de programma’s, webinars en Q&A’s.
Wij geven jou alle ruimte om door te groeien. Elk programma en challenge werkt via onze werkwijze. De inhoud zal verschillen maar de kern is overal hetzelfde.

Wat kan jij bereiken

Wij hebben diverse mogelijkheden waaruit jij kan kiezen. Net als onze werkwijze kennen onze mogelijkheden dezelfde kern.
Jij gaat rust vinden en jij krijgt meer tijd en energie wat je vervolgens voor jouw dromen en doelen kan inzetten. De handvatten en tools die wij jou geven kun jij jouw hele leven toepassen. Naast deze kern werken wij ook met de 3 pijlers van Ambieus; Ambitie. Balans. en Groei.

Interesse in de mogelijkheden die Ambieus jou kan bieden?

Bekijk de informatiepagina over onze online coaching. Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact met ons opnemen.